Virtuella Assistentkullan | Virtuell Assistent online

WeStart Inkubator

Den 19 november på självaste Women’s Entrepreneurship Day så firade vi att vi examinerats från Google Digitalakademins #WeStart Inkubatorsprogram.

Jag fick äran att bli 1 av 50 utvalda kvinnliga entreprenörer i Sverige med mitt företag Virtuella Assistentkullan och vi har under 6 intensiva veckor coachats, haft workshops och föreläsningar om allt ifrån att validera sin affärsidé, att bygga ett företag, sälj och säljkanaler, digital marknadsföring m.m.

På plats för examensfirandet var Anna Wikland, Sverigechef på Google, Josefin Malmqvist, Riksdagsledamot och ordförande i Moderatkvinnorna, Johanna Palmberg, Forskningsledare på Entreprenörskapsforum, Carl Piva, VD på Internetstiftelsen och Ylva Hambraeus Björling, Ordförande på Internetstiftelsen & ALMI INVEST STOCKHOLM AB.

Virtuella Assistentkullan | Virtuell Assistent online

Stort tack till alla coacher Ingrid Hauggaard, Robin Sullivan Lewis Christensen, Vendela Lilliestrale, Camilla Lundin, Michel Laporte Godorn, Rebecca Hansson, Sabine Ljunggren, Jessica Audsley m. fl.

Samt ett stort tack till Sara Thulesius & Emelie Paulsson som har hållit i trådarna dessa veckor.

Den 1 november tog jag mod till mig att driva mitt företag på heltid. Mycket tack vare det här programmet som fått mig att känna en tro på mig själv, att jag är faktiskt duktig på det jag gör.

Virtuella Assistentkullan | Virtuell Assistent online

Similar Posts