Hemsida

Behöver du eller ditt företag en hemsida?

Eller behövs det en ny design eller uppdatering av en befintlig hemsida, då har ni kommit rätt!

Boka ett gratis konsultationsmöte

Jag designar din hemsida till dig utifrån dig och ditt företag och era kunders behov

Dina kunder ska enkelt kunna navigera sig runt på ditt företags hemsida.
En responsiv hemsida som fungerar lika bra på så väl dator, surfplatta och mobiltelefon.

Mitt mål är att du själv ska kunna utföra enkla uppdateringar, därför får du när hemsidan är klar en lätt utbildning av mig om viktiga funktioner som är bra för dig att veta.

Jag bygger din sida i WordPress. En plattform jag har valt som är enkelt att kunna expandera med, enkelt för dig att göra underhåll i så som att byta bild eller ändra text.

Jag bygger även hemsidor med färdiga plattformar så som Quickbutik, Wix, Hemsida24 m fl. Allt utifrån din kunskapsnivå.

Varför behöver ditt företag en proffsig hemsida?

  • Syns du inte finns du inte

Nästan alla köpbeslut börjar med en Googlesökning idag. När en potentiell kund söker efter något och du inte finns med i sökresultaten så hittar kunden dina konkurrenter istället.

  • Ditt företag upplevs som proffsigt

9 av 10 tycker det är viktigt att ett företag har en hemsida. Faktum är att företag som inte har en hemsida idag anses mindre seriösa.

  • En hemsida kostar inte mycket mot vad den kan ge dig

Att investera i en modern hemsida är bland de bästa besluten du kan ta gällande din marknadsföring. En hemsida är ett mycket kostnadseffektivt sätt att locka till dig nya kunder.

  • 75% bedömer företagets trovärdighet på dess webbdesign

Visste du att hela 75% av svenska folket bedömer ett företags trovärdighet på dess webbdesign?

  • En hemsida frigör delar av din tid

Frigör tid genom att låta hemsidan besvara många av de frågor kunder kan ha. T ex ”vad är era öppettider?”

EnkeltWordPress är mycket enkelt att använda. Även en oerfaren kan underhålla och uppdatera webbplatsen själv. Med olika Plugin så kan man designa en hel webbsida med t ex drag & drop funktioner.

FlexibeltDu kan få designen precis så som du vill, och med WordPress kan du bygga vad du vill - en webbutik, en företagspresentation, en blogg eller vad som helst!

Kostnads-effektivt


Till WordPress finns mycket tillägg som man kan använda sig av. Exempel är Theme Builders eller Plugins som snabbar upp processen och sänker kostnaden för att skapa en webbplats.

Mobil-anpassat


WordPress och de flesta designer är responsiva i grunden. Det betyder att din hemsida kommer att fungera lika bra på datorn, surfplattan eller mobilen.

Teman

Teman är färdiga designer som du enkelt kan applicera på din WordPress webbplats. Det finns väldigt många olika teman för WordPress, de allra flesta är gratis men du kan även köpa ett tema. Teman installeras enkelt och aktiveras med ett knapptryck, men oftast krävs en del efterarbete för att få önskat utseende.

Jobbar man med ett färdigt tema bör man inte ändra i grundkoden då förändringarna försvinner vid en eventuell uppdatering. Jag utgår oftast från ett färdigt tema som grund och bygger vidare med en Theme Builder istället.

Plugins

Plugins är som små program man lägger till på sin WordPress webbplats. Dessa program utökar funktionaliteten och ger dig oändligt med möjligheter.

Det finns mängder med gratis Plugins men även Plugin man betalar för och då kan man få support och hjälp om det inte fungerar som det ska.

Eftersom WordPress är så stort så finns det väldigt många Plugins. Om du vill ha en speciell funktion på din webbplats finns det troligen redan ett Plugin för det. Du behöver alltså oftast inte anlita en programmerare för att lägga till funktioner på din webbplats. Eftersom grunden redan finns i ett Plugin går allt mycket snabbare och smidigare vilket resulterar i en mindre kostnad för dig och din webbsida.

Virtuella Assistentkullan | Virtuell Assistent online

Betalning

Betalning sker via faktura. 50% av summan betalas vid bokning av hemsidan efter att du har godkänt offerten. Betalningen läggs som en deposition. Detta som en garanti för oss båda. Resterande belopp ska vara betald i slutet av projektet, innan sidan lanseras.

Återbetalning

Avbryter du projektet upp till 14 dagar innan startdatum återbetalas hela depositionen. 7 dagar innan återbetalas 50% av depositionen. Vid startdatum återbetalas ingenting.

Arbetsprocess

1

Vi bokar in ett konsultationsmöte där vi pratar om vad du är i behov av, vad ditt företag gör och vad du vill nå ut med på hemsidan.

Du får en kostnadsfri offert.
Tillsammans gör vi upp en plan för när er webbsida ska lanseras.

2

Du får förberedelseuppgifter av mig, allt material som ska finnas på hemsidan ska finnas tillgängligt vid projektstart.

Jag skapar en mapp där du delar material med mig.

3

Projektstart – Tillsammans bestämmer vi datum, jag räknar med att ni finns tillgängliga för återkoppling under dessa veckor för att arbetet ska flyta på smidigt.

4

Din webbsida är klar efter ca. 2 veckor.

Du får en utbildning av mig om hur din hemsida fungerar, hur du kan göra enkla uppdateringar själv och alla viktiga funktioner som är bra för dig att veta.

Du kan köpa supportavtal av mig där jag hjälper dig att hålla din sida säkerhetsuppdaterad m.m.

Webbsidan lanseras och är redo att möta era kunder.

Har du några frågor?

Kontakta mig eller be mig ringa dig